Loonadministratie uitbesteden aan Forza Personeelsdiensten

Door alle nieuwe ontwikkelingen en wijzingen in de wet en regelgeving is het voeren van een loonadministratie een vak apart geworden, het is niet meer iets wat er zomaar bij gedaan wordt. Nieuwe ontwikkelingen in de CAO’s en de wet- en regelgeving vergen kennis en deskundigheid die Forza Personeelsdiensten u kan bieden.

Forza Personeelsdiensten is gespecialiseerd in het aanleggen en voeren van uw loonadministratie en alle zaken die hierbij komen kijken.

Een werknemer heeft recht op een juiste, overzichtelijke en duidelijke salarisstrook, maar juist u als werkgever heeft werkelijk belang bij een juiste berekening, u mag niet te weinig betalen, maar u wilt ook niet teveel betalen. Doordat u als werkgever de juiste premies afdraagt richting de belastingdienst en pensioeninstanties voorkomt u achteraf een hoop ongemak bij een eventuele looncontrole.

Verder biedt Forza Personeelsdiensten u de mogelijkheid om "tijdelijk" de inzet van een professionele salarisadministrateur in te huren.

Meer informatie over salarisadministratie?

Voor extra informatie over de salarisadministratie dienst of het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen via het aanvraagformulier of per telefoon: 0591 74 52 72

Uw naam: *
Uw telefoonnummer: *
VakantiewerkPayroll informatie