Payroll voor Schilders

Wilt u als ondernemer graag flexibiliteit in uw arbeidscontracten maar toch zelf uw medewerkers blijven selecteren? Dan is payrolling erg interessant, hiermee kunt u namelijk de kosten van de werving- en selectiefee van een uitzendbureau besparen!

Wij zijn gespecialiseerd in het verlonen van schilders en dit kan dus ook onder de Schilders CAO met alle bedrijfstakeigen regelingen als seniorendagen.

Een aantal bedrijfstakeigen regelingen zijn:

  • Seniorendagen
  • Vakantiedagen en ATV
  • BPF pensioen

Uw werknemer werkt bij ons dus onder dezelfde arbeidsvoorwaarden als de medewerkers die u eventueel zelf op de loonlijst heeft.
Voor u is het een groot voordeel dat u geen eigen risico bij ziekte hebt en uw werknemersbestand aan kunt passen aan uw werkvoorraad.

Meer informatie over payroll voor schilders?

Voor extra informatie over de Payroll dienst, inschrijving of het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen via het aanvraagformulier of per telefoon : 0591 74 52 72

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om een geschikte schilder te vinden dan kunt u altijd contact met ons opnemen of via SchildersNoord naar een goede kandidaat zoeken.

Uw naam: *
Uw telefoonnummer: *
VakantiewerkPayroll informatie